Prijava

Pravila učestvovanja:


Napravite profil:

Napravite novi korisnički nalog na Mr Kofer platformi. Registraciju možete obaviti u sklopu početne stranice na linku: https://www.mrkofer.com/, klikom na opciju “Prijava” u gornjem desnom uglu. Klikom na pomenutu opciju otvoriće se iskačući prozor gdje trebate odabrati opciju “Registracija” i popuniti sva relevantna polja.

Kada unos podataka u dostupna polja bude gotov klikom na dugme “Registracija” dobićete poruku da je proces uspješno obavljen ukoliko su podaci ispravno uneseni i u validnom formatu. Potom odaberete karticu “Prijava” i unesete E-mail adresu ili korisničko ime i lozinku koju ste definisali prilikom registracije.


Objavite ponudu:

Poslije uspješne prijave potrebno je kliknuti na dugme “Dodaj Oglas” koji se nalazi u gornjem desnom uglu pored opcije “Moj Nalog” ili posjetom linka: https://www.mrkofer.com/add-listing/. Na stranici se nalaze 4 moguća tipa objave (Smještaj, ugostiteljstvo, zabava – rekreacija, ostalo).

Odabirom jednom od njih dobićete relevantna polja za unos podataka o ponudi koju planirate da objavite. Sva dostupna polja u sklopu forme za objavu nisu obavezna, ali preporučujemo da unesete što više podataka o ponudi (Naslov, kategorija, lokacija, galerija fotografija, detaljan opis, kontakt podatke, socijalne mreže i sl).

Kada završite sa unosom podataka klikom na dugme “Pregledaj” dobićete stilizovani prikaz finalnog izgleda vaše ponude. Ukoliko ste zadovoljni sa svim unesenim podacima potrebno je kliknuti na dugme “Objavi oglas”. Poslije uspješne objave oglas će biti automatski vidljiv na platformi u sklopu odgovarajuće kategorije koja je odabrana prilikom unosa.


Osvoji 100 EUR

Poslije uspješne objave vaše ponude automatski ćete učestvovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti novčanicu od 100 EUR-a!


Mr Kofer Giveaway nagradna igra traje do 17.02.2023. godine!